Contact

Meer dan alléén Taxi, Premium Transfers verzorgt al uw vervoer in Binnen-en buitenland met een 24 uurs services

Contactformulier

Heb je vragen of opmerkingen? Kom in contact via onderstaand contactformulier.

  Premium Transfers is te bereiken via de onderstaande gegevens of via het contactformulier.

  Telefonisch contact

  Tel: +31(0)646305796

  WhatsApp met ons

  Stuur ons een appje

  Sightseeing-tour naar Giethoorn, Zaanse Schans-windmolens en Volendam vanuit Amsterdam

  Vanaf € 499 | 10 uur | Privérondleiding (max. 7) | Alle leeftijden

  Overzicht

  Sla de drukke groepsreizen over en verken enkele van de mooiste dorpen van Nederland in je eigen tempo. Deze privérondleiding neemt je mee naar het rustige, autovrije dorp Giethoorn, evenals de windmolens van de Zaanse Schans en het vissersdorp Volendam.


  Privétour (1 tot 7 personen)
  Alle leeftijden
  € 499


  Wat is inbegrepen


  Wat is niet inbegrepen


  Wat te verwachten

  Routebeschrijving

  Dit is een typische reisroute voor dit product
  Bezoek het “”Dutch Venetië”” Giethoorn, Zaanse Schans windmolens, kaas- en klompenfabriek en Volendam
  Duur: 10 uur


  Extra informatie

  Offerte aanvragen >

  Dag tour Giethoorn & Zwolle

  Vanaf € 560 | 10 uur | Privérondleiding (max. 7) | Alle leeftijden

  Overzicht

  In Giethoorn, een typisch Hollands plaatsje in Overijssel, kunt u perfect zien hoe Nederlanders graag met en op het water leven. In een omgeving vol meertjes, rietlanden en bosgebied bevindt zich dit mooie plaatsje met z’n vele fraaie boerderijen met rieten daken en karakteristieke houten bruggetjes.
  Giethoorn is ontstaan als nederzetting van veenontginners. Door de vervening in de omgeving ontstonden plassen en meren en bouwde men huizen op de eilandjes ertussenin. Dat betekende dat ze alleen bereikbaar waren over bruggetjes óf met een typisch Gieters bootje, een zogenaamde ‘punter’, een smal bootje die wordt voortbewogen met een lange stok door een ‘punteraar’ Er is gelukkig weinig veranderd in Giethoorn. Nog altijd zijn de hoge houten bruggetjes er en kunt u er varen met een ‘punter’, maar ook met een fluisterbootje of rondvaartboot. Tijdens een 1 of 2 uur durende rondvaart komt u langs de prachtige 18de en 19de boerderijen en vaart u onder de bruggetjes door.
  Giethoorn, gelegen in Nationaal Park Weerribben-Wieden, is een idyllisch dorpje in Overijssel waar talloze rietgedekte boerderijen zijn gebouwd op kleine veeneilandjes die met ruim 170 houten bruggetjes zijn verbonden.
  • Bezoek Giethoorn en bekijk de rietgedekte boerderijen op de vele veeneilandjes.
  • Maak een rondvaart en vaar over de grachten van dit Venetië van Nederland.
  • Heerlijk lunchen of dineren bij een van de smaakvolle restaurants aan het water.
  Zwolle is een levendige Hanzestad met een middeleeuws centrum. De stad nodigt uit om heerlijk te winkelen, cultuur te snuiven en een gezellig dagje weg te beleven.
  • De Sassenpoort, de enige poort die nog over is van de stadsmuur die de stad ooit omringde, is een befaamde bezienswaardigheid in Zwolle.
  • In juli vinden de Blauwvingerdagen plaats, die met zo’n 450 kramen horen tot de grootste braderieën van Nederland.
  • Bewonder werken van Vincent van Gogh en Piet Mondriaan in Museum de Fundatie.
  Zwolle heeft een middeleeuws centrum, een schitterend theater, veel verschillende winkels, allerlei fantastische hotels en restaurants en verschillende fraaie parken. De stad heeft alles wat u van een moderne stad verwacht, maar heeft daarnaast de intimiteit van het verleden weten te behouden. De eeuwenoude gevels, de stadsmuur en -torens, de 600 jaar oude stadspoort Sassenpoort en de stervormige stadsgracht waar indrukwekkende herenhuizen en bomen langs staan, zijn kenmerkend voor Zwolle. De prachtige lanen en fraaie verdedigingswerken nodigen u uit om deze stad te komen verkennen.

  Privétour (1 tot 7 personen)
  Alle leeftijden
  € 560


  Wat is inbegrepen


  Wat is niet inbegrepen


  Wat te verwachten

  Routebeschrijving

  Dit is een typische reisroute voor dit product
  Bezoek Giethoorn, Sassenpoort (Zwolle), Thorbeckegracht (Zwolle), Wijndragerstoren (Zwolle), Centrum (Zwolle)
  Duur: 10 uur


  Extra informatie

  Offerte aanvragen >

  Maastricht tour

  Vanaf € 560 | 10 uur | Privérondleiding (max. 7) | Alle leeftijden

  Overzicht

  U zoekt de ideale stad voor een bourgondische levensgenieter? Een gezellige stad vol historie, kunst en cultuur? Een stad omringd door mooie natuur in een heuvelachtig gebied? Dan komt u ongetwijfeld uit in Maastricht. Want in die stad, in het zuiden van ons land, vindt u mooie, historische buurtjes, gezellige en uitzonderlijk goede horeca en volop kunst. En het mooie is… u kunt het hele centrum wandelend bekijken. En wilt u wat van de mooie natuur en kastelen in de omgeving zien, dan is een fiets zo gehuurd.
  De Maas en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een boottocht over de Maas is een van de meest populaire uitjes van Maastricht. Stap aan boord en geniet van de rondvaart over de Maas. Binnen een uur vaart u langs de stad, het Bonnefantenmuseumhet Gouvernementen de St-Pietersberg. Vlak voor de Belgische grens keert de boot weer terug naar Maastricht.
  • Maak een rondvaart over de Maas en bewonder Maastricht vanaf het water.
  • Een rondvaart kan ook met minder mooi weer, u kunt overdekt en droog zitten.
  • Combineer een rondvaart met een city-tour of grottenbezoek.
  Een boottocht over de Maas gaat goed samen met het prikkelen van uw smaakpapillen. Profiteer van diverse arrangementen, waarbij u een tocht combineert met een bezoek aan een bierbrouwerij, wijnhuis, bakkerij, brunch cruise of pannenkoekencruise.
  U kunt ook een rondvaart combineren met een culturele activiteit, zoals een stadswandeling of een bezoek aan de grotten van Maastricht. Blijft u liever aan boord? Dan is de “4 –Sluizentocht” iets voor u. U geniet van een lunch terwijl u langs diverse historische en natuurlijke hoogtepunten in het Limburgs landschap vaart.

  Privétour (1 tot 7 personen)
  Alle leeftijden
  € 560


  Wat is inbegrepen


  Wat is niet inbegrepen


  Wat te verwachten

  Routebeschrijving

  Dit is een typische reisroute voor dit product
  Bezoek Maas, Basilica van Sint Servaas, Fort Sint Pieter Maastricht, Vrijthof Square, Dominicanen Bookstore, Stadhuis/ Maastricht City Hall, Stadspark Maastricht, Helpoort
  Duur: 10 uur


  Extra informatie

  Offerte aanvragen >

  Brugge België tour

  Vanaf € 560 | 10 uur | Privérondleiding (max. 7) | Alle leeftijden

  Overzicht

  De Middeleeuwse stad Brugge behoort tot de meest bezochte plaatsen in België. De historische stad heeft veel cultureel erfgoed waardoor toeristen uit zowel binnen- als buitenland de stad massaal bezoeken. Niet voor niets dat de historische binnenstad van Brugge in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wie het centrum van Brugge bezoekt zal opvallen dat de binnenstad haar uitstraling voor een zeer groot deel heeft weten te behouden. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de oude gebouwen, straten en pleinen. Brugge is echter meer dan alleen een verzameling mooie gebouwen, pleinen en straten. Het is bovenal een stad waar het Bourgondische leven nog steeds een belangrijke plaats inneemt. Zoals het een goed Bourgondiër betaamd kun je in Brugge volop genieten van heerlijke spijzen en dranken. Voor liefhebbers van chocolade is Brugge helemaal een walhalla. Je kunt hier heerlijke chocoladeproducten kopen van meer dan vijftig lokale chocolatiers!

  Prinselijk Begijnhof Ten Wijngaerde

  In België en Nederland zijn nog verschillende oude begijnhoven te bewonderen. In Brugge kun je een van de fraaiste overgebleven begijnhoven bezoeken. Het Prinselijk Begijnhof Ten Wijngaerde bestaat voornamelijk uit wit geschilderde kleine huisjes uit de 17de en 18de eeuw. Dit hof is alleen bereikbaar via de Wijngaardbrug. Op huisnummer 1 is een museum waar je kan zien hoe ze vroeger rond de 17de eeuw in deze huisjes leefden. Tegenwoordig wonen er de zusters van de Orde van St. -Benedictus. Het ligt aan een mooi meertje (Minnewater) waar prachtige witte zwanen rondzwemmen. Tijdens een bezoek aan het begijnhof is rust en respect voor de privacy van de bewoners een vereiste. De toegang is alleen overdag geopend en de entree is gratis.

  Rondvaart

  Brugge wordt ook wel het “Venetië van het noorden” genoemd. Dit is te danken aan de kleine kanaaltjes (Brugse reien genoemd) die door de stad lopen met de meest mooie en romantische bruggen er over. Een rondvaart door deze “aderen” van Brugge, is dan ook een zeer populaire attractie. In een boottocht van ongeveer een half uur zijn de meest mooie plekjes van Brugge van een geheel andere zijde te bewonderen. De gids vertelt onderweg over de geschiedenis van Brugge en de bezienswaardigheden waar je langs vaart. Dagelijks kun je van 10.00 tot 18.00 uur op vijf verschillende plaatsen opstappen. In de winterperiode worden er geen boottochten georganiseerd.

  Basiliek van het Heilig Bloed

  Aan de prachtige Burg staat de Basiliek van het Heilig Bloed. Deze Rooms-katholieke basiliek is van binnen fraai gedecoreerd. Het belangrijkste stuk is de reliekschrijn van het Heilig Bloed. Jaarlijks vormt het reliek het middelpunt van de Heilig Bloedprocessie die met Hemelvaartsdag gehouden wordt. Deze dag is het enorm druk rond en in de basiliek. Maar ook gedurende de rest van het jaar is dit bijzondere geloofsgebouw een geliefde bezienswaardigheid in Brugge. De dubbelkapel is oorspronkelijk tussen 1139 en 1149 gebouwd en heeft sindsdien verschillende restauraties en aanpassingen ondergaan. Hierdoor is er een mooie mix van architectuurstijlen ontstaan.

  Belfort

  Een belfort is een middeleeuwse toren die vooral in de zuidelijke Nederlanden gebouwd werden, in het gebied dat nu vooral binnen België valt. Een belfort is niet verbonden aan een kerk. Het fungeerde binnen de steden als een teken van macht van de schout en schepenen. Je kunt een belfort als een soort van middeleeuws statussymbool zien. Het belfort van Brugge behoort tot de mooiste belforten die er bestaan. In de dertiende eeuw werd dit stenen belfort gebouwd als onderdeel van de stenen laken- en handelshallen die de voormalige houten hallen vervingen. Branden en uitbreidingen hebben ervoor gezorgd dat de toren uiterlijk een mengelmoes geworden is. In 1999 is het belfort van Brugge samen met 55 andere belforten in België en Frankrijk op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.
  Tegen betaling mag je de 366 treden van de halletoren, zoals het belfort genoemd wordt, beklimmen. Eenmaal boven wordt je beloond met een adembenemend mooi uitzicht over de stad Brugge en bij helder weer van de omgeving. Voor mensen met een fysieke of visuele beperking is een bezoek aan het belfort niet geschikt. Er is geen lift aanwezig.

  Grote Markt

  De Grote Markt (of gewoonweg Markt, wat tegenwoordig de officiële benaming is) is het oudste en meest karakteristieke plein van Brugge. Hier laat het historische centrum van Brugge zich van zijn beste kant zien: indrukwekkende middeleeuwse gebouwen, prachtige Vlaamse gevels en tal van gezellige terrasjes zorgen voor het sfeerbepalende beeld van Brugge dat zo vaak op foto’s vastgelegd wordt. De Markt is meer dan duizend jaar oud en heeft in zijn bestaan verschillende gezichten gehad. Veel van de gebouwen die nu rond de Markt staan, stammen uit de achttiende en negentiende eeuw. De halle met het belfort is het oudste bestaande bouwwerk aan de Grote Markt.
  Centraal op het plein staat het standbeeld van Jan Breydel en Pieter de Coninck. Dit in 1887 ingehuldigde monument is een eerbetoon aan de twee volkshelden die in 1302 belangrijk waren binnen het Vlaamse verzet tegen de Franse koning.
  De Markt (of Grote Markt) is het vertrekpunt van verschillende tours door Brugge. Zo staan hier de paard-en-wagens klaar voor een romantische rit door de straten van historisch Brugge, kun je instappen op de minibus van City Tour Brugge die je in een vijftig minuten lange rondrit de mooiste plekjes van de stad laat zien of kun je aansluiten bij een van de wandelingen met gids die door Brugge gehouden worden.

  Steenstraat

  Winkelen is een van de meest geliefde activiteiten die bezoekers aan Brugge doen tijdens hun bezoek aan deze West-Vlaamse hoofdstad. De Steenstraat is de belangrijkste winkelstraat van Brugge. Hij wordt geregeld vergeleken met de beroemde Meir van Antwerpen. De belangrijkste overeenkomst is helaas dat veel van de winkels uit filialen van grotere ketens bestaat. Tussen de bekende merken zijn gelukkig nog wat pareltjes te vinden, zoals de beroemde chocoladewinkel The Chocolate Line van de beroemde chocolatier Dominique Persoone. De Steenstraat laat verder tal van fraaie gevels zien en vormt de verbinding tussen de Grote Markt en ’t Zand. Bezienswaardigheden die langs de Steenstraat liggen zijn de Sint-Salvatorskathedraal en het Simon Stevinplein, waarop het standbeeld van de Brugse wiskundige Simon Stevin staat.

  Privétour (1 tot 7 personen)
  Alle leeftijden
  € 560


  Wat is inbegrepen


  Wat is niet inbegrepen


  Wat te verwachten

  Routebeschrijving

  Dit is een typische reisroute voor dit product
  Bezoek Markt, Belfry of Bruges, Minnewater park, City Hall, Basilica of the holy blood
  Church of our lady, Bonafaciusbrug, St.Salvatorskathedraal, Gentpoort
  Duur: 10 uur


  Extra informatie

  Offerte aanvragen >

  Rotterdam tour

  Vanaf € 560 | 10 uur | Privérondleiding (max. 7) | Alle leeftijden

  Overzicht

  Rotterdam is een stad met vele gezichten; een stoere havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en hippe kunstenaarsstad. Maar Rotterdam is bovenal de architectuur stad van Nederland, waarin vernieuwen centraal staat en de skyline constant verandert. Tussen de wolkenkrabbers van Rotterdam kunt u alle kanten op. Lekker winkelen, heerlijk eten en volop musea en attracties in en rond het centrum.

  Markthal

  Vele wereldsteden als Barcelona, Kopenhagen of Stockholm zijn al bekend met het fenomeen; de overdekte markthal. En ook Rotterdam heeft er nu één! Met een overdekte vloer zo groot als een voetbalveld, vol kraampjes verse vis, vlees, groenten en delicatessen. Ideaal dus voor echte foodies die een dagje smaakvol willen doorbrengen.

  Markthal Rotterdam bestaat uit 100 versunits, 15 food shops en 8 restaurants. Van vers brood, heerlijke kazen, vis en gevogelte en zelfs bloemen en planten, u vindt het allemaal onder één dak. Kortom boodschappen doen bij Markthal Rotterdam is een belevenis waar u tegelijkertijd ook kunt neerstrijken voor een drankje en hapje.

  Rotterdamse Kubuswoningen

  De Kubuswoningen in Rotterdam horen bij de meest iconische gebouwen van Rotterdam. Deze opvallende woningen, ontworpen door de Nederlandse architect Piet Blom, zijn letterlijk kubussen die in een hoek van 45 graden zijn geplaatst. Nieuwsgierige bezoekers kunnen de Kijk-Kubus bezoeken en een kijkje binnen nemen.
  • Geniet van de creatiefste en opvallendste architectuur van Rotterdam.
  • Leer alles over de Kubuswoningen in de Kijk-Kubus.
  De architectuur van Rotterdam hoort tot de meest innovatieve en creatieve van Nederland. De Kubuswoningen zijn zelfs ruim dertig jaar nadat ze gebouwd zijn nog echte eyecatchers in de stad. Het is makkelijk om te zien waarom, deze opvallende huizen zijn kubussen die 45 graden zijn gedraaid. Het resultaat is een bouwwerk dat u nergens anders ter wereld vindt. Architect Piet Blom ontwierp de Kubuswoningen eind jaren zeventig op verzoek van de gemeente. Blom had eerder geëxperimenteerd met kubuswoningen in de Nederlandse stad Helmond. Toen hij gevraagd werd voor het project in het Oude Havengebied in Rotterdam, besloot hij hier op voort te borduren. De Kubuswoningen zijn meer dan huizen, ze vormen ook een voetgangersbrug over een van de drukste straten van het centrum. De Kubuswoningen stellen een abstract bos voor, elk puntdak representeert een boom. Ze zijn geconstrueerd op betonnen pilaren met houten frames. De huizen hebben drie verdiepingen. De begane grond is de entree, de eerste verdieping heeft een woonkamer met open keuken en op de tweede verdieping vindt u twee slaapkamers en een badkamer. Sommige huizen hebben een kleine daktuin. Wie binnenstapt moet eerst wennen aan de schuine muren. In de bovenste helft van de woning is uw eerste neiging om op te passen voor uw hoofd.

  De molens van Kinderdijk.

  Ontdek de schitterende molens van Kinderdijk en zie hoe Nederlanders al ruim 1000 jaar omgaan met het beheersen van het water. Een uniek schouwspel!
  • Bezoek de (Museum)molens van Kinderdijk; niet voor niets UNESCO Werelderfgoed.
  • Ga als vele anderen op de foto op een van de meest gefotografeerde plekken in Nederland.

  Geschiedenis van Kinderdijk

  In het fraaie, waterrijke gebied in de omgeving van Dordrecht vindt u de molens van Kinderdijk. Negentien schitterende molens, gebouwd rond 1740, staan hier als onderdeel van een groter waterbeheersysteem ter preventie van overstromingen. Tegenwoordig staan ze symbool voor het Nederlandse watermanagement en in 1997 zijn ze uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. De molens van Kinderdijk werden gebouwd om het laag gelegen land van de Alblasserwaard droog te houden. Opgesteld tegenover elkaar vormen ze een iconisch Nederlands plaatje. Daarnaast kunt u de vele waterlopen, dijken, molens en sluizen bekijken en ontdekken hoe Nederlanders al ruim 1000 jaar het water in hun voordeel weten te benutten. Wie Kinderdijk bezoekt moet zeker binnenkijken in de drie Museummolens en de multiscreen film bekijken in ‘Hulpgemaal De Fabriek’. Ontdek het gebied vanaf het water door met een van de boten langs de molens te varen. In de Molenwerkplaats wordt uitleg gegeven over de werking en het onderhoud van de molens.

  Euromast

   Een van de hoogste torens van Nederland staat in Rotterdam: de Euromast. Architect Maaskant ontwierp de toren ter gelegenheid van de Floriade. Bezoekers kunnen met de lift naar boven en genieten van een spectaculair uitzicht.
  • Kijk op maar liefst 185 meter hoogte over de wijde omgeving van Rotterdam.
  • Op heldere dagen rijkt het uitzicht tot aan Antwerpen dat 80 kilometer verderop ligt.
  • Voor de avonturiers: abseilen of tokkelen vanaf de Euromast.

  Privétour (1 tot 7 personen)
  Alle leeftijden
  € 560


  Wat is inbegrepen


  Wat is niet inbegrepen


  Wat te verwachten

  Dit is een typische reisroute voor dit product
  Bezoek Kubuswoning, Rondvaart Rotterdam (Watertaxi), Markthal, Euromast, Oude haven Kinderdijk (windmolens).
  Duur: 10 uur


  Extra informatie

  Offerte aanvragen >

  Need Help? Chat with us